Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Ετεροπροσδιορισμοί και οι διαψεύσεις τους.

Η δημοτική ομάδα "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" την οποία ο Γραμματέας της Οργάνωσης Θερμαϊκού, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Κυριάκος και οι συν αυτώ, με δημοσίευμά του προσδιορίζει ως μοναδική εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Θερμαϊκού,


«Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπείται στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δ. Θερμαϊκού από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» με 6 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, με επικεφαλή τον Παναγιώτη Ερμείδη και θητεία ως της επόμενες εκλογές».
(πιστή αντιγραφή του κειμένου από εφημερίδα "ΠΕΡΑΙΑ") και συμπληρώνω εγώ (ΕΡΜΕΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ Δημήτριος, ΚΟΚΟΖΗΣ Ιωάννης, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Παρθένα , ΜΗΛΙΟΣ Παναγιώτης και ΚΑΡΙΩΤΗΣ Γεώργιος)

μόλις χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προήγαγε αντίθετη άποψη από αυτή της επίσημης θέσης της υπεύθυνης πολιτικής εκπροσώπου κ. Διαμαντοπούλου.

Για του λόγου το αληθές:

ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΠΑΣΟΚ

"Όμως, κανένα πολιτικό κόμμα δεν δικαιούται και δεν μπορεί να χειραγωγήσει και να εκμεταλλευτεί τον γνήσιο και αυθόρμητο αγώνα της νεολαίας. Ο αγώνας τούς ανήκει. Και όλοι έχουμε ευθύνη να προστατεύσουμε και να λειτουργήσουμε το Δημόσιο, Ανοιχτό, Δημιουργικό Σχολείο και Πανεπιστήμιο."

"... Σήμερα, επαναλαμβάνω, είμαστε όλοι υπεύθυνοι, να προστατεύσουμε και να λειτουργήσουμε το Δημοκρατικό, Δημιουργικό, το Ανοιχτό Δημόσιο Σχολείο και Δημόσιο Πανεπιστήμιο."

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Άννα
πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Παιδείας


ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ"

"-Καταλήψεις σ' όλα τα σχολεία τώρα!

"-Όλοι μαζί-μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί να
φτιάξουμε πανεκπαιδευτικό μέτωπο: σχολεία και
σχολές σε καταλήψεις, καθηγητές σε απεργίες,
όλοι μαζί στις πορείες."
...
"-Κατάργηση του σώματος των ειδικών φρουρών
και των ΜΑΤ!"

Και αναρωτιέται κανείς εύλογα, ποιος εκφράζει, τι εκφράζει και γιατί το εκφράζει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου