Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Ο μεγαλύτερος παραμυθάς, είναι ο δικός μας ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ.

Έγραφε στις 27-10-2008 η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Σε ερώτηση αν συζητήθηκε το θέμα της Ολυμπιακής
και αν έδειξε επενδυτικό ενδιαφέρον η κυβέρνηση του Κατάρ, ο Κ. Καραμανλής για πρώτη φορά το παραδέχτηκε...
Το κλίμα αυτό δείχνει ότι οι δύο χώρες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αν και η ελληνική κυβέρνηση ελπίζει πάντα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, που λήγει η πρώτη φάση του διεθνούς διαγωνισμού, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και άλλα ισχυρά αεροπορικά σχήματα, από την Ευρώπη κ.λπ.
«Η επίσκεψή μας στο Κατάρ αφορά μεταξύ των άλλων και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων σε διάφορους τομείς της οικονομίας μας», είπε ο Κ. Καραμανλής. «Ενας απ' αυτούς μπορεί ασφαλώς να είναι και η Ολυμπιακή. Ταυτόχρονα έχουμε ξεκινήσει έναν ανοικτό, δημόσιο, διεθνή, πλειοδοτικό διαγωνισμό, στον οποίο μάλιστα ενεργό ρόλο ως επίτροπος παρακολούθησης έχει γνωστός διεθνής οίκος, που έχει τοποθετηθεί σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η προθεσμία για την κατάθεση των αρχικών μη δεσμευτικών προσφορών είναι η 31η Οκτωβρίου, ενώ ο ορίζοντας ολοκλήρωσης του διαγωνισμού είναι το τέλος του έτους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η "Κατάρ Εργουέις" είναι στον κατάλογο των επενδυτών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Ολυμπιακή».

Διαβάζουμε προς μεγάλη μας έκπληξη στη σημερινή έκδοση των ΤΑ ΝΕΑ

Κατάρ: «Ποτέ δεν ενδιαφερθήκαμε να αγοράσουμε την Ολυμπιακή»

Η Qatar Αirways, διά του εκτελεστικού αντιπροέδρου της κ. Αλί αλ Ράις, ανακοίνωσε χτες ότι δεν κατέθεσε προσφορά για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές. «Ποτέ δεν καταθέσαμε προσφορά», δήλωσε από το Ντουμπάι ο κ. Ράις επισημαίνοντας ότι η εταιρεία του Κατάρ «ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση άλλης αεροπορικής εταιρείας ή άλλων εταιρικών σχημάτων».

"Για πείτε μου εμένα τώρα
φταίω εγώ που πιστεύω ότι ο ΨΕΥΤΗΣ (για να μην πω τίποτ' άλλο) είναι αυτός που φοράει κοστούμι";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου