Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Προωθείστε παντού μέσα στο διαδίκτυο τα banner και το promotion video του φόρουμ.

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι

Το eforum.gr, η πρωτοβουλία αυτό-οργάνωσης των ακτιβιστών πολιτών του διαδικτύου με αφορμή το 8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αν και μόλις μια βδομάδα στον «διαδικτυακό αέρα», καταξιώθηκε ήδη, χάρις στη δική σας άμεση ανταπόκριση, σαν ένα εξαιρετικά χρήσιμο πολιτικό εργαλείο στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ με τα μέλη και τους φίλους του, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Οι πάνω από 110 εγγεγραμμένοι χρήστες, οι 170 δημοσιεύσεις σε 70 θεματικές και ο γόνιμος διάλογος που ήδη αναπτύσσεται, μας γεμίζουν με ικανοποίηση για την ορθότητα της πρωτοβουλίας μας, αλλά και με περισσότερες ευθύνες για το τελικό στόχο που έχουμε βάλει.

Επειδή όμως πιστεύουμε και έχουμε πει δημόσια ότι το eforum.gr ανήκει σε ΟΛΟΥΣ εσάς που θέλετε να "μιλήσετε", που πιστεύετε ότι έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο ή σπουδαίο, ΘΕΛΟΥΜΕ να μοιραστούμε μαζί σας απόλυτα την παραπέρα επιτυχία του εγχειρήματος. ΘΕΛΟΥΜΕ να γίνετε όλοι σας οι ουσιαστικοί υποστηριχτές του φόρουμ, οι διακινητές των απόψεων που καταγράφονται, οι πολλαπλασιαστές της θέλησης ΟΛΩΝ μας για ΑΛΛΑΓΕΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.

Προωθείστε παντού μέσα στο διαδίκτυο τα banner και το promotion video του φόρουμ. Αναρτήστε κείμενα από το φόρουμ στα ιστολόγια σας και ανοίξτε παραπέρα το διάλογο. Στείλτε μας πίσω, δημοσιεύοντας στο φόρουμ σημαντικά σημεία αυτού του διαλόγου. Προσκαλέστε φίλους και συντρόφους να εγγραφούν στο φόρουμ και να συμμετέχουν με προτάσεις. ΘΕΛΟΥΜΕ προτάσεις, προτάσεις, προτάσεις! Προτάσεις και για το πώς να κάνουμε το φόρουμ καλύτερο.

Και επειδή είμαστε βέβαιοι ότι όλοι σας είστε, εκτός από ακτιβιστές του διαδικτύου και ενεργοί πολίτες στις τοπικές σας κοινωνίες, στη δουλειά σας, στο πανεπιστήμιο, στη γειτονιά σας, στο χωριό σας, διαδώστε την προσπάθεια μας και σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στείλτε άρθρα σε τοπικές εφημερίδες, τυπώστε και μοιράστε άρθρα στις δημοτικές συνελεύσεις των οργανώσεων και σε όλες τις εκδηλώσεις στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου. Χρησιμοποιείστε τα ντοκουμέντα του φόρουμ με οποιοδήποτε τρόπο εσείς κρίνετε χρήσιμο για το άνοιγμα του διαλόγου στην κοινωνία. Και βέβαια στείλτε μας feedback αυτής της προσπάθειας, δώστε μας το στίγμα σας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δώστε παντού το μήνυμα ότι είμαστε ΠΟΛΛΟΙ, είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ και θα τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ.


Η ΑΛΛΑΓΗ που θέλουμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!
η ομάδα διαχείρισης του eforum.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου